Totes les imatges de la Literal 2021

L’edició 2021 de Literal ha tornat a ser una edició excepcional. Les editorials i l’organització valoren molt positivament l’èxit assolit al poder realitzar de nou la fira presencial, l’ampliació d’espais en aquesta edició de desescalada i el creixent interès dels lectors en els llibres radicals.

Unes 7.000 persones han passat al llarg del cap de setmana per la 7a edició de la Fira Literal, la fira d’idees i llibres radicals. Les organitzadores valoren molt positivament l’assistència i destaquen el paper cabdal d’aquest esdeveniment en el panorama cultural local i nacional.

Literal ha superat amb nota el repte del retorn al carrer i s’ha consolidat com a un esdeveniment clau del panorama literari, intel·lectual i polític al país i al conjunt de l’Estat espanyol, atraient tant a professionals com a públic en general amb unes xifres d’assistència global de 7.000 persones, sempre respectant l’aforament màxim degut a les mesures Covid19.

Literal 2021
Discurs inaugural Literal 2023
  • Fira Literal
Bon dia a totes i a tots. I gràcies per acompanyar-nos un any més -i ja en van 9- a Literal, la fira d’idees i llibres radicals.  Us convid…