LITERAL posa en marxa KULT, la comunitat de cultura radical

LITERAL, la fira d’idees i llibres radicals que cada mes de maig reuneix la comunitat radical del món del llibre a la Fabra i Coats de Barcelona, juntament amb Tigre de Paper Edicions, Bellaterra Edicions i Catarsi Magazín, posa en marxa KULT, la comunitat cultural que a través del cooperativisme vol fomentar el pensament crític i l’acció transformadora.

A través de KULT, LITERAL es proposa generar un espai que aglutini la comunitat que participa regularment a la fira per tal de proporcionar-li una participació més activa. Alhora, proposa avantatges vinculades amb diverses iniciatives del món del llibre i de l’entorn cooperatiu.
  

Fes-te amiga de LITERAL. Suma’t a la comunitat KULT!

La comunitat KULT és una espai de persones i entitats que conformen l’ecosistema de LITERAL i, també, entitats, cooperatives i altres projectes culturals que defensem la cultura com a un bé comú i no com a un producte de consum controlat pels poders polítics, econòmics i socials.

KULT ha nascut per radicalitzar la cultura. Et convidem a fer-ho juntes!

CULTURA. És l’hora de sumar tot el pensament, les energies i els esforços per elaborar un debat serè i fort per establir les bases d’una nova cultura, que ja s’està gestant.

COMUNITAT. Només des de baix i articulant-nos en comunitat podrem posar els puntals per a una cultura popular, feminista i compromesa amb el nostre país.

REVOLUCIÓ. El fi últim i més preuat de la cultura ha de ser posar en dubte el poder establert i lluitar per la vida. Necessitem milers d’idees brotant, creixent i sembrant dubtes. Necessitem milers de revolucions.

Carnet KULT

Fent una aportació de 30€ anuals, seràs amiga de LITERAL i obtindràs, a banda d’un obsequi de merxandatge de la fira, el Carnet KULT.

A través del Carnet KULT podràs participar activament a la Fira LITERAL i gaudir d’un seguit d’avantatges, que són producte d’acords d’intercanvi i de col·laboració entre KULT i les entitats que formen part de la xarxa.

El Carnet KULT t’ofereix:

  • Participació en els debats i en el desenvolupament de les iniciatives culturals promogudes des de KULT.
  • 5% de descompte en la compra de qualsevol llibre o revista de Tigre de Paper, Catarsi Magazin, Bellaterra Edicions o del Mercat del Llibre de LITERAL.
  • Descomptes permanents o puntuals per la compra de productes o per la contractació de serveis de les entitats de la xarxa KULT.
  • KULT t’enviarà regularment un butlletí amb les activitats, debats, propostes i agenda de la comunitat. També hi podràs consultar les promocions de totes les entitats de la xarxa.

Fes-te amiga de LITERAL.

Suma’t a la comunitat KULT.
Radicalitzem la cultura!

Mapa de la Fira Literal 2020

La Fira Literal apostem per una cultura crítica, alliberadora, participativa i transformadora.
veure mapa

Busques alguna editorial?

T'ajudem a trobar la teva!
veure editorials

Vols posar un anunci al web?

Envia’ns un correu a promo@literalbcn.cat
Contacte
LLIBRES DESTACATS

Dos letras

Dos Letras es un epistolario fascinante de Alejandra Pizarnik con Antonio Beneyto. Las cartas de esta colección nos permiten conocer…

Fem servir cookies. Si continues navegant pel web, entenem que hi estàs d’acord.