LITERAL posa en marxa KULT, la comunitat de cultura radical

LITERAL, la fira d’idees i llibres radicals que cada mes de maig reuneix la comunitat radical del món del llibre a la Fabra i Coats de Barcelona, juntament amb Tigre de Paper Edicions, Bellaterra Edicions i Catarsi Magazín, posa en marxa KULT, la comunitat cultural que a través del cooperativisme vol fomentar el pensament crític i l’acció transformadora.

A través de KULT, LITERAL es proposa generar un espai que aglutini la comunitat que participa regularment a la fira per tal de proporcionar-li una participació més activa. Alhora, proposa avantatges vinculades amb diverses iniciatives del món del llibre i de l’entorn cooperatiu.
  

Fes-te amiga de LITERAL. Suma’t a la comunitat KULT!

La comunitat KULT és una espai de persones i entitats que conformen l’ecosistema de LITERAL i, també, entitats, cooperatives i altres projectes culturals que defensem la cultura com a un bé comú i no com a un producte de consum controlat pels poders polítics, econòmics i socials.

KULT ha nascut per radicalitzar la cultura. Et convidem a fer-ho juntes!

CULTURA. És l’hora de sumar tot el pensament, les energies i els esforços per elaborar un debat serè i fort per establir les bases d’una nova cultura, que ja s’està gestant.

COMUNITAT. Només des de baix i articulant-nos en comunitat podrem posar els puntals per a una cultura popular, feminista i compromesa amb el nostre país.

REVOLUCIÓ. El fi últim i més preuat de la cultura ha de ser posar en dubte el poder establert i lluitar per la vida. Necessitem milers d’idees brotant, creixent i sembrant dubtes. Necessitem milers de revolucions.

Carnet KULT

Fent una aportació de 30€ anuals, seràs amiga de LITERAL i obtindràs, a banda d’un obsequi de merxandatge de la fira, el Carnet KULT.

A través del Carnet KULT podràs participar activament a la Fira LITERAL i gaudir d’un seguit d’avantatges, que són producte d’acords d’intercanvi i de col·laboració entre KULT i les entitats que formen part de la xarxa.

El Carnet KULT t’ofereix:

  • Participació en els debats i en el desenvolupament de les iniciatives culturals promogudes des de KULT.
  • 5% de descompte en la compra de qualsevol llibre o revista de Tigre de Paper, Catarsi Magazin, Bellaterra Edicions o del Mercat del Llibre de LITERAL.
  • Descomptes permanents o puntuals per la compra de productes o per la contractació de serveis de les entitats de la xarxa KULT.
  • KULT t’enviarà regularment un butlletí amb les activitats, debats, propostes i agenda de la comunitat. També hi podràs consultar les promocions de totes les entitats de la xarxa.

Fes-te amiga de LITERAL.

Suma’t a la comunitat KULT.
Radicalitzem la cultura!

Discurs inaugural Literal 2023
  • Fira Literal
Bon dia a totes i a tots. I gràcies per acompanyar-nos un any més -i ja en van 9- a Literal, la fira d’idees i llibres radicals.  Us convid…