LITERAL, fira d’idees i llibres radicals celebrarà la seva 10a edició els dies 25 i 26 de maig de 2024 al recinte Fabra i Coats de Barcelona.

Celebrem els 10 anys de LITERAL!

Volem que la fira continuï sent un espai de trobada entre persones, llibres i idees. Com cada any, ens agradaria comptar amb la vostra participació per tal de compartir i omplir l’espai de llibres radicals.

La fira, que atrau a milers de persones i un gran número de professionals, és un dels esdeveniments clau del panorama literari, intel·lectual i polític als Països Catalans i al conjunt de l’Estat espanyol. La previsió és que un centenar d’editorials participin al mercat del llibre i que la programació inclogui una cinquantena d’activitats.

LITERAL, fira d’idees i llibres radicals celebrarà la seva 10a edició els dies 25 i 26 de maig de 2024 al recinte Fabra i Coats de Barcelona. Els dies 24 i 25 de maig hi tindrà lloc l’espai professional.

El termini d’inscripcions per editorials i llibreries finalitza el 14 de gener.

Com cada mes de maig, torna Literal, la fira d’idees i llibres radicals. Més d’un centenar d’editorials independents es reuniran al recinte de la Fabra i Coats de Barcelona, per convertir-lo de nou en el punt de trobada de la cultura i el pensament crític.

Ja podeu reservar les dates de la 10a edició!
Serà els dies 25 i 26 de maig de 2024 a la Fabra i Coats de Barcelona.

Estem treballant per fer una nova edició molt especial i plena de sorpreses!

Discurs inaugural Literal 2024
  • Fira Literal
Benvolguts i benvolgudes, És un honor i un privilegi donar-vos la benvinguda a la desena edició de la Fira Literal. Literal compleix 10 anys, i …
Discurs inaugural Literal 2023
  • Fira Literal
Bon dia a totes i a tots. I gràcies per acompanyar-nos un any més -i ja en van 9- a Literal, la fira d’idees i llibres radicals.  Us convid…