Literal expandeix la xarxa de llibreries de proximitat i inicia una col·laboració amb Bookshop

La 7a edició de Literal torna a ser una edició excepcional. L’organització de la fira ha aprofitat els mesos de confinament per teixir encara més la seva xarxa d’aliances ampliant la col·laboració amb llibreries de proximitat. Aquesta edició, una trentena de llibreries repartides per tot el territori català s’han sumat a Literal com a punt de recollida dels llibres que s’adquireixin a través de la web. 

En aquesta línia de donar suport a llibreries i editors independents, Literal també ha signat un acord de col·laboració amb Bookshop.org, una plataforma pensada per a persones que compren llibres online però que no volen comprar a Amazon o busquen una alternativa àgil i ràpida i que, alhora, doni suport a la seva llibreria de proximitat. Literal hi tindrà un espai tot l’any, que ha inaugurat amb una selecció de llibres que es presentaran a l’edició d’aquest any i que presenta a través de diverses llistes de llibres que aborden temàtiques com els feminismes o l’antifeixisme, entre altres.

Des de Literal us animem a fer un passeig virtual a les respectives webs!

Discurs inaugural Literal 2023
  • Fira Literal
Bon dia a totes i a tots. I gràcies per acompanyar-nos un any més -i ja en van 9- a Literal, la fira d’idees i llibres radicals.  Us convid…