Les recomanacions de la llibreria Synusia!

Des de la Llibreria Synusia de Terrassa, l’Alcira Padín i la Maria Cardona us fan algunes recomanacions de narrativa i pensament amb títols que, per un motiu o un altre, formen part de l’adn de la llibreria i també de tot allò que representa la Fira Literal.

MERCAT DEL LLIBRE DE LA FIRA

Synusia
www.synusia.cc

C\ Montserrat, 136, 08221, Terrassa
937 33 94 21
info@synusia.cc

Synusia és una llibreria sense ànim de lucre dins de l’economia social i cooperativa de Terrassa. Aposta per noves formes de diàleg i intervenció en el teixit de la ciutat. Per a això proposa i genera continguts crítics a través del catàleg de llibres com des de la programació i formació que ofereix.

Synusia és una llibreria de proximitat que busca cuidar el tracte amb la seva comunitat (cuidar els encàrrecs, les sol·licituds i recomanacions de llibres). Ofereix llibres de poesia, narrativa, àlbum il·lustrat, còmic, narrativa infantil i juvenil, moviments socials, transfeminismos, pensament polític, economia crítica, estudis decoloniales, ciutat i estudis urbans, història, filosofia, assaig, comunicació, cultura lliure, teoria cultural, agroecologia, salut i alimentació, participació ciutadana, estudis culturals, contra-cultura, música, entre altres.

LES SEVES RECOMANACIONS

Discurs inaugural Literal 2024
  • Fira Literal
Benvolguts i benvolgudes, És un honor i un privilegi donar-vos la benvinguda a la desena edició de la Fira Literal. Literal compleix 10 anys, i …