Les recomanacions de la llibreria Synusia!

Des de la Llibreria Synusia de Terrassa, l’Alcira Padín i la Maria Cardona us fan algunes recomanacions de narrativa i pensament amb títols que, per un motiu o un altre, formen part de l’adn de la llibreria i també de tot allò que representa la Fira Literal.

MERCAT DEL LLIBRE DE LA FIRA

Synusia
www.synusia.cc

C\ Montserrat, 136, 08221, Terrassa
937 33 94 21
info@synusia.cc

Synusia és una llibreria sense ànim de lucre dins de l’economia social i cooperativa de Terrassa. Aposta per noves formes de diàleg i intervenció en el teixit de la ciutat. Per a això proposa i genera continguts crítics a través del catàleg de llibres com des de la programació i formació que ofereix.

Synusia és una llibreria de proximitat que busca cuidar el tracte amb la seva comunitat (cuidar els encàrrecs, les sol·licituds i recomanacions de llibres). Ofereix llibres de poesia, narrativa, àlbum il·lustrat, còmic, narrativa infantil i juvenil, moviments socials, transfeminismos, pensament polític, economia crítica, estudis decoloniales, ciutat i estudis urbans, història, filosofia, assaig, comunicació, cultura lliure, teoria cultural, agroecologia, salut i alimentació, participació ciutadana, estudis culturals, contra-cultura, música, entre altres.

LES SEVES RECOMANACIONS

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

Mapa de la Fira Literal 2020

La Fira Literal apostem per una cultura crítica, alliberadora, participativa i transformadora.
veure mapa

Busques alguna editorial?

T'ajudem a trobar la teva!
veure editorials

Vols posar un anunci al web?

Envia’ns un correu a promo@literalbcn.cat
Contacte
LLIBRES DESTACATS

Fem servir cookies. Si continues navegant pel web, entenem que hi estàs d’acord.