La Fira Literal obre inscripcions i anuncia la reobertura del seu espai professional

LITERAL, la fira d’idees i llibres radicals, celebrarà la seva 8a edició els dies 21 i 22 de maig de 2022 al recinte de la Fabra i Coats, a Barcelona. La fira, que atrau a milers de persones i un gran número de professionals, ha esdevingut un dels esdeveniments clau en el panorama literari, intel·lectual i polític de la ciutat. L’equip organitzador de LITERAL preveu la participació de més d’un centenar d’editorials al mercat del llibre i una programació d’una cinquantena d’activitats en un esdeveniment totalment presencial. 

Per altra banda, els dies 19 i 20 de maig, la fira reobrirà el seu espai professional, LITERAL PRO, un mercat professional del llibre radical. LITERAL PRO es va organitzar per primera vegada el 2019 per iniciativa de les editorials Tigre de Papel Ediciones, Bellaterra Ediciones, Verso Books i La fabrique i va reunir gairebé un centenar d’editors, la meitat de procedència internacional. L’objectiu de la fira és oferir un espai alternatiu a les grans fires europees, proporcionant un entorn agradable on editors i titulars de drets tinguin temps per intercanviar i compartir informació sobre els seus projectes editorials, pactar col·laboracions i cedir o adquirir drets. LITERAL PRO comptarà amb un mercat editorial, reunions B2B, espai de treball en xarxa i classes magistrals.

Les inscripcions per a la Fira LITERAL i LITERAL PRO estaran obertes fins el proper 31 de gener de 2022 a través de la web de la fira literalbcn.cat i de la web professional literalpro.com

Mapa de la Fira Literal 2023

La Fira Literal apostem per una cultura crítica, alliberadora, participativa i transformadora.
veure mapa

Busques alguna editorial?

T'ajudem a trobar la teva!
veure editorials

Vols posar un anunci al web?

Envia’ns un correu a promo@literalbcn.cat
Contacte
LLIBRES DESTACATS

Fem servir cookies. Si continues navegant pel web, entenem que hi estàs d’acord.