Actein
Reprodueix vídeo

La força incendiària de les espelmes – La Cultura és Vida

Dissabte 12 de desembre a les 10.30h

David Fernàndez i Lu Rois diuen Erri De Luca

Arrenca Literal amb la veu i la música de David Fernández i Lu Rois que es posen al servei de la poesia d’Erri di Luca, l’autor, el periodista, el poeta, l’activista, el militant, el naturista, l’alpinista… Amb Erri di Luca, a través d’en David i la Lu, s’inaugura l’edició d’hivern de Literal amb una declaració de principis: una literatura que no només té un valor cultural o simbòlic sinó que és capaç de transformar-se en una força de canvi, perquè… ¿No són també la paraula pensada i la paraula dita motors de la història?

LA CULTURA ÉS VIDA

Amb Xavi Urbano de Quesoni, Eloi Aymerich de Clack Audiovisual, Alcira Padín de Llibreria Synusia i Gemma Garcia de La Directa. Modera: Helena Ojeda

El sentir comú d’una societat es manifesta mitjançant l’art i la cultura, són les expressions simbòliques de la vida en societat, expressions de la realitat social, política i econòmica que vivim. Ens ha calgut que el món ens caigui a sobre per veure que la vida no es tractava només d’anar fent, que les realitats culturals no només existien, sinó que eren imprescindibles per mantenir-nos com a comunitats. Volem obrir el debat sobre què significa la cultura en aquest moment i volem fer-ho des de les diferents expressions que hi treballen. Com a societat complexa el desenvolupament ha fet que certes representacions de la cultura agafin un caire professional i s’associïn persones i idees per dur-les a terme, aquest àmbit cultural és el que articula les diferents iniciatives que es duen a terme en aquests moments al nostre entorn i són aquestes les veus que volem posar en diàleg per definir els marcs d’anàlisi i intervenció sobre el paper de la cultura i del treball cultural en el moment en què ens trobem.

 

últims vídeos

Fem servir cookies. Si continues navegant pel web, entenem que hi estàs d’acord.