Actein
Reprodueix vídeo

La força incendiària de les espelmes – La Cultura és Vida

Dissabte 12 de desembre a les 10.30h

David Fernàndez i Lu Rois diuen Erri De Luca

Arrenca Literal amb la veu i la música de David Fernández i Lu Rois que es posen al servei de la poesia d’Erri di Luca, l’autor, el periodista, el poeta, l’activista, el militant, el naturista, l’alpinista… Amb Erri di Luca, a través d’en David i la Lu, s’inaugura l’edició d’hivern de Literal amb una declaració de principis: una literatura que no només té un valor cultural o simbòlic sinó que és capaç de transformar-se en una força de canvi, perquè… ¿No són també la paraula pensada i la paraula dita motors de la història?

LA CULTURA ÉS VIDA

Amb Xavi Urbano de Quesoni, Eloi Aymerich de Clack Audiovisual, Alcira Padín de Llibreria Synusia i Gemma Garcia de La Directa. Modera: Helena Ojeda

El sentir comú d’una societat es manifesta mitjançant l’art i la cultura, són les expressions simbòliques de la vida en societat, expressions de la realitat social, política i econòmica que vivim. Ens ha calgut que el món ens caigui a sobre per veure que la vida no es tractava només d’anar fent, que les realitats culturals no només existien, sinó que eren imprescindibles per mantenir-nos com a comunitats. Volem obrir el debat sobre què significa la cultura en aquest moment i volem fer-ho des de les diferents expressions que hi treballen. Com a societat complexa el desenvolupament ha fet que certes representacions de la cultura agafin un caire professional i s’associïn persones i idees per dur-les a terme, aquest àmbit cultural és el que articula les diferents iniciatives que es duen a terme en aquests moments al nostre entorn i són aquestes les veus que volem posar en diàleg per definir els marcs d’anàlisi i intervenció sobre el paper de la cultura i del treball cultural en el moment en què ens trobem.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram
últims vídeos

Fem servir cookies. Si continues navegant pel web, entenem que hi estàs d’acord.