Adreça:
Avenida Galicia, 21, 4E, Xixón, Astúries Espanya - 33212
Email:
info@hojadelata.net
Telèfon:
984246913

Hoja de Lata

Hoja de Lata és una petita editorial independent que publica llibres en paper de narrativa i no ficció. Pretenem arribar a aquest públic lector habitual que sap el que vol i que es deixa assessorar per la seva llibreter de confiança. Aspirem a construir un catàleg de cures «artefactes narratius», a l'estil dels entranyables joguines de llauna que vam tenir en la nostra infància.

La nostra col·lecció de ficció, SENSIBLES A LES LLETRES, es proposa publicar narrativa de qualitat incontestable, un equilibri entre grans veus contemporànies i nous autors que sorprenguin per la seva sensibilitat al parlar-nos d'aquest món o d'altres mons possibles.

Busquem i escollim amb cura els nostres títols, tractant de descobrir nous noms i propostes als lectors; tractant també que cada un d'ells sigui el llibre que a nosaltres mateixos ens agradaria trobar a la llibreria. Defensem amb especial afany les històries que no passen de moda, les òptiques constructives del món i les veus valentes, d'opinió no necessàriament majoritària.

Fem servir cookies. Si continues navegant pel web, entenem que hi estàs d’acord.