Radical May 2021

Aquest maig torna el Radical May, una iniciativa online, impulsada per la Fira Literal, amb Angela Davis, Rebeca Solnit, Astra Taylor, Peter Hudis, Eric Blanc, Beth Richie, Liat Ben-Moshe, Miguel Urbán, Jaime Pastor, Monsterrat Galceran … i molts més!

Més de 100 editorials ja s’han sumat a la iniciativa!

Aquests esdeveniments estan organitzats per LITERAL, fira d’idees i llibres radicals, en col·laboració amb la Radical Publishers Alliance. A través d’un gran nombre d’esdeveniments que es desenvolupen en diferents zones horàries i idiomes.

La nova crisi capitalista desencadenada per la pandèmia de la Covid-19 ha afectat profundament la nostra societat. En moments com l’actual, la necessitat d’un pensament crític de l’esquerra és més important que mai per combatre tant l’auge de l’extrema dreta com les conseqüències de la pandèmia.

Radical May reuneix autors i editors de tots els continents per crear un programa inspirador i multilingüe de taules rodones, xerrades i debats amb alguns dels principals pensadors radicals del món.

Aquests esdeveniments estan organitzats per LITERAL, fira d’idees i llibres radicals, en col·laboració amb la Radical Publishers Alliance. A través d’un gran nombre d’esdeveniments que es desenvolupen en diferents zones horàries i idiomes, parlem amb un públic veritablement global que inclou a totes les persones i organitzacions que vulguin desafiar el nostre trencat sistema social i econòmic i compartir idees per estar més preparats, més ben organitzats i amb més idees, i més radicals.

Discurs inaugural Literal 2023
  • Fira Literal
Bon dia a totes i a tots. I gràcies per acompanyar-nos un any més -i ja en van 9- a Literal, la fira d’idees i llibres radicals.  Us convid…