Un llibre, un refugi. Spot Fira Literal 2020

12 i 13 de desembre de 2020

Un viatge oníric de cerca del refugi, tant del físic com de l’interior, aquell indret fora i dins nostre, però que estan connectats, un lloc on obrir un llibre, llegir-lo i sentir-lo, i saber que estàs en el teu lloc, en el teu moment, en un dels teus refugis.

L’edició 2020 de la Fira Literal tindrà lloc els dies 12 i 13 de desembre a Barcelona.

LITERAL, fira d’idees i llibres radicals celebrarà la seva sisena edició els dies 12 i 13 de desembre de 2020 al recinte de la Fabra i Coats, a Barcelona. Estem treballant per garantir tots els protocols sanitaris i de seguretat per poder seguir fent de LITERAL un espai de trobada entre persones, llibres i idees.

Aquesta LITERAL D’HIVERN tindrà un format presencial amb un centenar d’editorials, xerrades, presentacions, poesia, música i altres activitats pensades en clau local i de proximitat. En paral·lel, aquesta edició especial comptarà amb un mercat del llibre i una programació virtual que vol reforçar la fira presencial.

L’espot de la Fira Literal és un viatge oníric de cerca del refugi, tant del físic com de l’interior, aquell indret fora i dins nostre, però que estan connectats, un lloc on obrir un llibre, llegir-lo i sentir-lo, i saber que estàs en el teu lloc, en el teu moment, en un dels teus refugis.

últims vídeos