IMG 8284
Reprodueix vídeo

SPOT FIRA LITERAL 2018

SPOT FIRA LITERAL 2018

LITERAL, fira d’idees i llibres radicals celebrarà la seva quarta edició els dies 11, 12 i 13 de maig de 2018 a l’Ateneu l’Harmonia (dins l’espai de l’antiga fàbrica Fabra i Coats), a Barcelona.

Aquest any tindrem més de 80 editorials i llibreries al Mercat del Llibre de la Fira Literal 2018. No us la perdeu!

LITERAL és un espai de trobada entre persones, llibres i idees. La fira combina l’exhibició de llibres amb conferències i activitats diverses. Editorials, llibreries, biblioteques i arts gràfiques participaran a la quarta edició, que s’amplia a més sectors del món del llibre. Difondre, crear i compartir pensament crític, a través d’edicions independents i d’idees radicals, és l’aposta de LITERAL.

Sota les llambordes, els llibres!

Aquest any es commemora el 50é aniversari del maig del 68, una revolta global que va anar des dels carrers de Paris a les places de Mèxic i que va trasbalsar el pensament de tota una generació i de les generacions successives.

Hem parafrasejat el lema del maig del 68 francès Sous les pavés, la plage. (Sota les llambordes, la platja.) i l’hem actualitzat per al nostre propòsit el llibre radical. Perquè sabem que sempre, sota les llambordes, hi hauran els llibres.

L’edició 2017, de l’any passat, va comptar amb la participació de 65 editorials, llibreries i biblioteques que van ser visitades per més de 15.000 persones.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

Fem servir cookies. Si continues navegant pel web, entenem que hi estàs d’acord.