IMG 7782
Reprodueix vídeo

Literal Vídeo resum de la fira Literal 2017

Literal Vídeo resum de la fira Literal 2017

Més de 15.000 persones visiten la 3a edició de la Fira Literal Barcelona.

Amb aquesta 3a edició la Fira Literal marca una nova data a l’agenda del pensament crític a Barcelona.
El cap de setmana del 12, 13 i 14 de maig va tenir lloc la tercera edició de la Fira Literal a la Fabra i Coats de Sant Andreu, a Barcelona.
“Literal” és allò que surt tal com raja, allò que no necessita subterfugi. La literatura ha estat un dels camps de batalla més disputats per defensar els interessos dels desposseïts contra el poder. I és que en els darrers temps hem vist una nova onada creativa envaint les nostres llibreries.
Literal 2017 ha estat una defensa de la llibertat d’expressió i de la paraula viva. La Fira vol provocar debat en un mercat massa acostumat a la cultura oficial. El món editorial és més que un negoci, Literal treballa per aconseguir lectors crítics.
Els impulsors d’aquesta fira són les editorials Tigre de Paper, Icària, Pol·len i Bellaterra juntament amb l’Ateneu l’Harmonia.

Més de 15.000 persones han passat pels diferents espais i activitats de la fira durant els 3 dies de durada.
Més de 400 persones van seguir en directe el dissabte, a la Fàbrica de Creació de la Fabra i Coats, al professor Guy Standing i més de 1.000 a l’activista Palestina Leila Khaled en la seva conferència de diumenge.
Més de 1.000 persones van assistir a la resta de conferències i entrevistes de la Fira Literal 2017, a l’Escenari Central i a l’espai del Mercat del Llibre amb un trànsit constant de gent.
Literal 2017 ha combinat l’exhibició dels llibres de les diferents editorials amb conferències i activitats organitzades per les entitats que la promouen i amb aquesta 3a edició la Fira Literal marca una nova data a l’agenda del pensament crític a Barcelona.
Aquest any, la tercera edició de la fira, ha comptat amb la col·laboració de més de 60 editorials i llibreries. Un espai de trobada i mostra del mercat editorial d’esquerres, que pretén anar més enllà d’una fira de llibres polítics. Una fira on els mitjans de comunicació, els llibres i les editorials crítiques són les protagonistes.

 

www.literalbcn.cat

Vídeo de Nebraska Produccions.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

Fem servir cookies. Si continues navegant pel web, entenem que hi estàs d’acord.