Concerts, diumenge 12. Fira Literal 2019. 11 i 12 de maig de 2019, Fabra i Coats, Sant Andreu (Barcelona)
Reprodueix vídeo

LITERAL 2019 / Vídeo resum de la Fira Literal 2019

Vídeo resum de la Fira Literal 2019

Tanca l’edició més multitudinària de la Fira Literal amb 15.000 assistents.

Unes 15.000 persones han passat al llarg del cap de setmana per la 5a edició de la Fira Literal, la fira d’idees i llibres radicals. Les organitzadores valoren molt positivament l’assistència i destaquen que ha estat la més multitudinària.

Aquest any la Fira ha estat marcada pel creixement i per la professionalització. I els dos eixos que han guiat la programació han estat el feminisme i el compromís antifeixista.

La Fira Literal és possible des que va arrencar el 2015 gràcies al grup organitzador format per Tigre de Paper, l’Ateneu L’Harmonia, la Llibreria La Carbonera, Triangular Edicions, la Biblioteca Trinitat Vella – José Barbero, la Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra i Edicions Bellaterra. I també gràcies a la Fabra i Coats que l’acull des de que va començar.

Ampliació del Mercat del Llibre i activitats desbordades
Enguany el Mercat de Llibre, espai central de la fira, s’ha ampliat i ha passat d’una vuitantena a un centenar de parades d’editorials catalanes i d’arreu de l’estat i del món. A més, també s’han ampliat els espais per a activitats.

L’equip organitzador considera un encert aquesta ampliació perquè al llarg del cap de setmana totes les activitats s’han omplert. L’assistència ha estat especialment multitudinària durant diumenge, i en diverses ocasions els espais d’activitats han quedat desbordats.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

Fem servir cookies. Si continues navegant pel web, entenem que hi estàs d’acord.