Dfgdgdfgdf
Reprodueix vídeo

Fira Literal 2019 “Elegia” de Joan Brossa

Fira Literal 2019 "Elegia" de Joan Brossa

Fira Literal 2019 “Elegia” de Joan Brossa

LITERAL és la fira d’idees i llibres radicals de Barcelona on s’ajunten editorials, llibreries, autores i autors, lectores i lectors per compartir, discutir i somniar, sobre el món en què vivim i com transformar-lo. Des de la cultura i el pensament crítics gaudirem de la millor literatura crítica compartint-la amb qui la crea. La Fira Literal amb l’Any Joan Brossa.

5a edició de la Fira Literal els dies 10, 11 i 12 de maig de 2019.

Perquè els llibres i les idees radicals són aquelles que pretenen no només analitzar el món sinó canviar-lo des de l’arrel. És per això que fem la Fira literal, la trobada anual de llibres i idees radicals.

La nostra és una aposta clara, però no hi ha fons sense forma i també apostem per tots aquells espais col·lectius que entenen el llibre des de la independència dels grans grups i per una economia social i solidària. Apostem per editorials i llibreries independents, la gent que cuida les edicions i la selecció de catàlegs tot l’any.

Literal pretén intervenir sobre la realitat. Vol incidir sobre les persones que participin de la fira fent que surtin amb més dubtes que certeses, amb més debats oberts que idees prefixades, amb més nosaltres i menys jo, amb més ganes d’arriscar, amb més llibres sota el braç, amb lluites cada vegada més polièdriques, amb més vida. Volem més paraules perquè només allò que s’anomena existeix. Tenim la certesa que tot ha de ser canviat, fins i tot nosaltres a l’entrar i al sortir de la fira.

“Entre les lletres de l’abecedari encara resta molt per descobrir.” Joan Brossa

Realització: Javier Blanco i Xavier Monge
Veu: Rosa Antonia Fiol
Poema: “Elegia” (Joan Brossa)
Agraïments: La Model

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

Fem servir cookies. Si continues navegant pel web, entenem que hi estàs d’acord.