L’edició 2020 de la Fira Literal tindrà lloc els dies 12 i 13 de desembre a Barcelona

LITERAL, fira d’idees i llibres radicals celebrarà la seva sisena edició els dies 12 i 13 de desembre de 2020 al recinte de la Fabra i Coats, a Barcelona. Estem treballant per garantir tots els protocols sanitaris i de seguretat per poder seguir fent de LITERAL un espai de trobada entre persones, llibres i idees.

Aquesta LITERAL D’HIVERN tindrà un format presencial amb un centenar d’editorials, xerrades, presentacions, poesia, música i altres activitats pensades en clau local i de proximitat. En paral·lel, aquesta edició especial comptarà amb un mercat del llibre i una programació virtual que vol reforçar la fira presencial.

LITERAL, un esdeveniment clau del panorama literari

Des de fa sis anys l’equip de la fira composat per editorials, llibreries, biblioteques, professionals de les arts gràfiques i espais de gestió comunitària treballem per fer un esdeveniment massiu que divulgui el pensament crític.

Davant la propagació del Covid-19 ens vam veure obligades a posposar la sisena edició de la Fira Literal, prevista pel maig de 2020. Davant el devastador escenari cultural que ens deixa el Coronavirus, sentim la responsabilitat de mantenir una espurna de llum a través del funcionament de la fira, posant el nostre gra de sorra en la reactivació del sector. Tot i així, la nostra prioritat serà, també, garantir la seguretat i benestar del nostre públic, editorials, llibreries i de totes les persones involucrades a la fira.

La fira LITERAL s’ha consolidat com a un esdeveniment clau del panorama literari, intel·lectual i polític al país i al conjunt de l’Estat espanyol, atraient tant a professionals com a públic en general

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram

Mapa de la Fira Literal 2020

La Fira Literal apostem per una cultura crítica, alliberadora, participativa i transformadora.
veure mapa

Busques alguna editorial?

T'ajudem a trobar la teva!
veure editorials

Vols posar un anunci al web?

Envia’ns un correu a promo@literalbcn.cat
Contacte
LLIBRES DESTACATS

Fem servir cookies. Si continues navegant pel web, entenem que hi estàs d’acord.