LA CIUTAT DELS LLIBRES

El mapa dels espais de la Fira

ENS TROBARÀS A LA FABRA I COATS I L’ATENEU HARMONIA, A SANT ANDREU, BARCELONA.
Avís important: Les activitats es mantenen físicament en format de festival literari. El mercat del llibre passa a ser en format virtual.

La Fira 2020 - Literal d'Hivern

Torna la Fira Literal, i ho fa amb un format, un programa i una oferta diferent a la de qualsevol edició anterior. Després d’un any com el que hem tingut, no podia ser d’una altra manera: el mes de març, quan va esclatar la pandèmia, vam haver de suspendre la Fira, però no ens vam quedar de braços plegats i, conjuntament amb editorials crítiques d’arreu del món, però especialment de l’àmbit anglosaxó, vam impulsar el Radical May, que va inundar les xarxes de xerrades i debats multilingües sobre com transformar el món.

Davant una situació sociosanitària que empitjora per moments i unes mesures del tot excepcionals per contenir-la, cal defensar aquests espais comunitaris que tenen la cultura al seu centre. Perquè avui més que mai la cultura i els llibres són refugis des d’on construir un món millor; són font de salut col·lectiva i un bé essencial davant l’aïllament i la individualització. Avís important segons situació actual: el mercat de parades es fa en format digital a través d’aquest web. Els actes presencials programats a la Fabra i Coats i a l’ateneu harmonia tenen un aforament del 50%. 

Últims productes literal​