Ruta Ediciones

Des dels nostres primers passos per una ruta original i independent, aquest projecte editorial ha adquirit un compromís quotidià per una cultura del que és humà, de les dones i dels homes i per la seva autoemancipació, donant a conèixer la investigació i la recerca fundacional d’un humanisme socialista.

Un compromís que dóna la paraula a l’afirmació el gènere femení, a experiències úniques de solidaritat, a les revolucions que han intentat i segueixen intentant canviar a millor la vida de la nostra comuna humanitat diferent, ja personalitats que contrasten els cànons i els ordres de les “normalitzacions” i de les decadències imperants.

Un compromís a què res del que és humà li és aliè i que per això camina de la mà de el coneixement de la història, de la millor filosofia, de les ciències cognitives, … en una clau humanista socialista.

Un compromís que té com a distintiu una mirada afirmativa positiva de les millors característiques de la nostra naturalesa i negativa dels seus pitjors distorsions, immersa en el món i en l’època històrica que està canviant de manera vertiginosa i, sovint, turmentada.

El nostre és, per tant, un compromís original i independent, en primer lloc de qualsevol Estat, però també dels ordres mediàtics, que ens permet triar la llibertat de publicar i valorar autores i autors sense sotmetre’ns a les constriccions ni de mercat ni de un altre tipus.

Adreça:
Rivas, Vaciamadrid, - 28523
Email:
rutaediciones@gmail.com
Telèfon:

España 1936

Un retrato apasionado de una de las revoluciones más bellas, creativas y contradictorias que haya llevado a cabo la gente…

De Egipto a Siria

Extrayendo lecciones de las revoluciones de la gente común, revivimos a sus protagonistas; valorando y prosiguiendo su creación, recordamos su…

La comunión humana

Debemos ser capaces de descubrir dentro de cada uno de nosotros aquellas similitudes, aquellas identidades, aquellos universales que nos acomunan…

Fem servir cookies. Si continues navegant pel web, entenem que hi estàs d’acord.