Pagès Editors

Pagès editors va ser creada per Lluís Pagès Marigot l’any 1990 a Lleida. Va néixer per a publicar llibres en llengua catalana i en aquests anys de vida ja ha publicat al voltant de 2.700 títols, els quals constitueixen un fons important de catàleg editorial. Les col·leccions i les línies editorials són diverses i han evolucionat amb el pas dels anys.

La voluntat del seu fundador, Lluís Pagès (guardonat amb una Creu de Sant Jordi l’any 2014), ha estat sempre la mateixa, fer un treball seriós, de rigor i una aposta clara per la qualitat, tant pel que fa als continguts com en les formes. Així, les col·leccions de Pagès editors estan dirigides per professionals de cada àmbit d’estudi (historiadors, filòsofs, filòlegs, tècnics, etc.).

Pagès editors participa en diversos certàmens editorials internacionals, com la Frankfurt Book Fair, la Liber (Barcelona-Madrid) o la FIL (Feria Internacional del Libro de Guadalajara), La Setmana del Llibre en Català, entre d’altres.

Adreça:
Sant Salvador, 8, Lleida, Catalunya - 25005
Email:
editorial@pageseditors.cat
Telèfon:
Superdestacat
2
2
3
5

Viure

—Els ocells, les llagostes, tu i jo formem part de la mateixa xarxa. Aquesta xarxa és la vida —em va…

Ulls maragda

Un cadàver sense els seus ulls de color verd intens. Ulls maragda. El botí de l’assassí de la Mariona Costa,…

Train Kids

Train Kids ha estat inclòs a la prestigiosa llista internacional White Ravens de millors llibres infantils i juvenils l’any de…

Tan sols viure

“I ja està, tan sols viure i ajudar la família”, deia l’Aziz en una entrevista. Possiblement, aquestes tres paraules, tan…

Sweet Sixteen

«—I quan ens ho pensaves dir? T’has plantejat les conseqüències de la teva decisió? No pots entendre que ens posaràs…

Set de mal

Podem parlar de feixisme, avui dia? El llibre que tens entre mans demostra que sí, que el feixisme existeix, que…

Fem servir cookies. Si continues navegant pel web, entenem que hi estàs d’acord.