Chronos

Chronos és una microeditorial independent amb l’esperit de difondre la literatura de ciència-ficció, des dels clàssics de la Golden Age fins a les novetats més sucoses. Publiquem llibres reivindicatius, que conviden a reflexionar, sense oblidar l’element de gaudi i el sentit de la meravella. Combatem l’apatia, la repressió i la barbàrie amb llibres plens de bones històries.
Som el Gonzalo i el Toni, dos eixelebrats apassionats de la ciència-ficció. El nostre crit de guerra és: som devots del fantàstic i estem en missió divina!

L’editorial Chronos és l’estendard de l’Associació Chronos per la difusió de la ciència-ficció i la fantasia en català, un ens sense ànim de lucre: tot el que en traiem de les vendes de llibres ho destinem de forma íntegra a publicar nous títols. Som un projecte molt petit que busca sumar dins del fandom català i la nostra humil aportació (dos llibres a l’any) té la finalitat d’enriquir un panorama editorial en llengua catalana que avui en dia està més viu que mai.

Adreça:
C/Pare Manyanet, 41, 2-1, Barcelona, Catalunya - 08030
Email:
info@chronos.cat
Telèfon:

Ciutat

A Ciutat l’espècie humana és poc més que un mite: dels homes que poblaven la Terra no se sap res…

Fem servir cookies. Si continues navegant pel web, entenem que hi estàs d’acord.