Editorial-Germán-Domínguez- Pérez

Cambalache

Cambalache és un projecte social autogestionat que tracta de generar espais de trobada i intercanvi en els quals compartir resistències a l'capitalisme a través de la creació d'un discurs propi construït des dels moviments socials, però també de pràctiques concretes que pretenen transformar les relacions aquí i ara.

L'activitat de Cambalache s'organitza en diverses línies de treball: agroecologia, feminismes i migracions. La nostra intenció és que els materials editats siguin un complement dels nostres espais de formació i de les nostres pràctiques socials, una eina per dialogar amb altres persones i col·lectius.

Davant d'cànons i impostos, creiem que l'objectiu de la publicació de llibres és difondre continguts i servir d'eina educativa i de debat; per això, tot el que publiquem es pot descarregar lliurement en www.localcambalache.org. 

Adreça:
Calle Martínez Vigil, 30, bajo, Oviedo, Asturias., - 33010
Email:
cambalache@localcambalache.org
Telèfon:
Superdestacat
2
2
3
5

En mar abierto

Una ciudad, un barrio, un portal. Un puñado de jóvenes –Rachid y su pandilla– que encuentran refugio en el piso superior…

65% agua

Una pequeña ciudad junto al mar. Una mujer. Un hombre. La mitad de la vida. Las decisiones pasadas y las…

¿Sólo dos?

«El camino que nos disponemos a iniciar está plagado de cambios en los diagnósticos y en las expectativas sociales en…

La invención del pasaporte

Redadas policiales racistas, sofisticados operativos de deportación, sistemas de identificación facial propios de una distopía, radiografías a menores migrantes para…

Fem servir cookies. Si continues navegant pel web, entenem que hi estàs d’acord.