Bellaterra Edicions

Edicions Bellaterra va ser fundada per Feliu Riera Domènech el 1973. Va centrar la seva atenció en la publicació d’obres d’Antropologia, Química i Ciències Aplicades.

A partir de 1995 inicià una nova etapa, amb una línia editorial basada en la difusió d’obres de caràcter acadèmic o d’alta divulgació en el camp de les ciències socials, amb un marcat caràcter interdisciplinari i particular accent en les propostes més crítiques i innovadores, dirigida per José Luis Ponce i Gloria Mendoza.

Actualment ens trobem en la tercera etapa de l’editorial amb un nou equip cooperatiu que donarà continuïtat al projecte mantenint els seus plantejaments anteriors i que anirà incorporant poc a poc el gran fons editorial que varen construir els seus predecessors

Adreça:
Carrer Balmes 25-27, baixos esquerra, Manresa, - 08242
Email:
editorial@bellaterra.coop
Telèfon:

Ciudad feminista

Ciudad feminista es un experimento continuo para vivir de manera diferente, vivir mejor y vivir de manera más justa en un mundo urbano.
Més informació

Friedrich Engels

Krätke nos acerca a la figura singular del magnate del algodónconvertido en enterrador de la clase que le vio nacer.

Utopías y ucronías

Hemos asistido a menudo al velatorio del pensamiento utópico, pero no podemos desahuciarlo al constituir un elemento inembargable de nuestro…

Fem servir cookies. Si continues navegant pel web, entenem que hi estàs d’acord.