Adreça:
Navas de Tolosa, 289 bis bajos, Barcelona, - 08026
Email:
Bellaterra@ed-bellaterra.com
Telèfon:

Bellaterra

Edicions Bellaterra va ser fundada per Feliu Riera Domènech el 1973. Va centrar la seva atenció en la publicació d’obres d’Antropologia, Química i Ciències Aplicades. A partir de 1995 va iniciar una nova etapa, amb una línia editorial basada en la difusió d’obres de caràcter acadèmic o d’alta divulgació en el camp de les ciències socials, amb un marcat caràcter interdisciplinari i en particular accent en les propostes més crítiques i innovadores.

Fruit d’aquest propòsit són els més de 250 títols publicats fins a l’actualitat, que són altres tantes aproximacions a les complexitats, allunyades de qualsevol “pensament únic” de la realitat material i espiritual dels nostres temps.

Es tracta d’un esforç en què han intervingut moltes persones, totes elles imbuïdes de la plausibilitat de el projecte, des de les directores i directors de col·lecció fins a l’equip de fotocomposició, passant pel dissenyador Joaquín Monclús, que està a càrrec de la majoria de les col·leccions, i les correctores Isabel Germán i Magda Mirabet. Tots ells són a el temps el seu actiu més valuós i garantia de la seva continuïtat.

Fem servir cookies. Si continues navegant pel web, entenem que hi estàs d’acord.