Bellaterra

Edicions Bellaterra va ser fundada per Feliu Riera Domènech el 1973. Va centrar la seva atenció en la publicació d’obres d’Antropologia, Química i Ciències Aplicades. A partir de 1995 va iniciar una nova etapa, amb una línia editorial basada en la difusió d’obres de caràcter acadèmic o d’alta divulgació en el camp de les ciències socials, amb un marcat caràcter interdisciplinari i en particular accent en les propostes més crítiques i innovadores.

Fruit d’aquest propòsit són els més de 250 títols publicats fins a l’actualitat, que són altres tantes aproximacions a les complexitats, allunyades de qualsevol “pensament únic” de la realitat material i espiritual dels nostres temps.

Es tracta d’un esforç en què han intervingut moltes persones, totes elles imbuïdes de la plausibilitat de el projecte, des de les directores i directors de col·lecció fins a l’equip de fotocomposició, passant pel dissenyador Joaquín Monclús, que està a càrrec de la majoria de les col·leccions, i les correctores Isabel Germán i Magda Mirabet. Tots ells són a el temps el seu actiu més valuós i garantia de la seva continuïtat.

Adreça:
Navas de Tolosa, 289 bis bajos, Barcelona, - 08026
Email:
Bellaterra@ed-bellaterra.com
Telèfon:
Superdestacat
2
2
3
5

Sola al bosc

Hi ha paraules que no es diuen. Hi ha vivències que no s’expliquen. Hi ha veritats que no es descobreixen…

Reinventoras

Nadie comprendía bien lo que pasaba. Cada cual reaccionó a su manera. Nosotras hicimos lo que más felicidad nos da…

Fem servir cookies. Si continues navegant pel web, entenem que hi estàs d’acord.