Barlin

Barlin Llibres és una editorial independent, fundada l'any 2017 a la ciutat de València. Per captar tots els matisos de la nostra realitat present, cal capbussar-se en ella no només des de l'ara, sinó indagar sota les capes i els secrets d'un passat que ens suggereix, adverteix i afecta. Analitzar la interacció entre el que va ser, és i serà, és el leitmotiv del nostre projecte.

Així, entenem la realitat que ens envolta com «un tot», de manera que dins de l'etiqueta «no-ficció» abastem gèneres diversos, que van des de la història a l'periodisme, passant pel llibre il·lustrat de temàtica social, la biografia o els estudis literaris. Si hi ha una paraula que ens agradi per autodefinirnos és «transversalitat».

Aquesta vocació universalista fa que els nostres llibres dialoguin en un catàleg heterodox i multidisciplinari, en el qual el nostre objectiu últim és la comprensió de la naturalesa humana és la seva condició polièdrica i diversa.

Adreça:
Avenida Baleares, 61-20º, Valencia, - 46023
Email:
editorial@barlinlibros.org
Telèfon:

No Turista

«YO NO SOY TURISTA, SOY VIAJERO». ¿Cuántas veces hemos oído esta sentencia en los últimos tiempos? El turismo masivo nació…

Fem servir cookies. Si continues navegant pel web, entenem que hi estàs d’acord.