Automática

Automàtica neix el 2012, de la trobada entre amics llibreters, filòsofs i viatgers, tots units pel seu interès per la lectura.

Automàtica té el ferm propòsit de moure per si mateixa a l’marge de tendències puntuals, únicament impulsada per una marcada passió per la bona literatura.El projecte es construeix sobre la confiança de la idea que és possible interactuar amb la societat aportant nous enfocaments i experiències diferents per mitjà de propostes literàries originals que pel seu esperit o temàtica, segueixen molt vigents a dia d’avui. Confiem en la literatura com a eina insubstituïble i una via legítima per al coneixement de la història, de la societat i de l’ànima humana.


El nostre catàleg es compon gairebé a el 100% de narrativa estrangera traduïda (i en concret tenim certa debilitat per la literatura eslava), tenim cura les traduccions buscant sempre la qualitat i les nostres cobertes són realitzades cadascuna per un il·lustrador diferent, d’acord amb l’esperit de cada obra . 

Adreça:
Avda. Mediterráneo 24, esc B 1ºA, Madrid, - 28007
Email:
info@automaticaeditorial.com
Telèfon:

La caja negra

En 1990 una caja negra llega a Sofía desde Estados Unidos. En su interior descansan las cenizas del catedrático Banov,…
Més informació

Dendritas

En los años 20, cuando Andonis Cambanis pisó por primera vez Estados Unidos, Camden era una próspera ciudad que crecía…

Trieste

Haya Tedeschi espera junto a un cesto repleto de cartas, fotografías, recortes, versos, testimonios, listados… A los ochenta y tres…

MOSCÚ 2042

Moscú 2042 es considerada una obra maestra del género distópico. Escrita por Voinóvich tras ser expulsado de la Unión Soviética,…

Fem servir cookies. Si continues navegant pel web, entenem que hi estàs d’acord.