Sessió amb Musical Prescription

Musical Prescription és un col·lectiu antiracista nascut el que estima tot allò que tingui a veure amb la cultura musical d’arrels africanes dels 50, 60 i 70. Des de les expressions musicals pròpies i forçosament bastardes del Carib més rebel, fins als cants Soul i R&B per la fi de la injustícia social de la comunitat afrodescent als barris dels EUA.

Com a col·lectiu, busquen crear festes obertes a tothom, amb una clara mirada cap al seu poble de Sant Andreu de Palomar i la seva gent però no només, i amb la cultura del ball com a eix vertebrador. Volen oferir una experiència musical i cultural de base i popular, sense patrocinadors i amb una visió comunitària. Fomenten la participació de djs novells, de dones o identitats dissidents, d’amics, d’apassionades amb idees, de balladores i en definitiva de tothom qui vulgui aportar alguna cosa. Això, tal com ho entenen elles, va de fer alguna cosa col·lectiva.

Diversos djs passaran per un espai sorpresa de la fira en aquest horari: de 11h a 13h i de 16.30h a 20h.

Dia

20 de maig

Hora

11:00h

Ponents
Musical Prescription
Lloc
En un moment en què la presència de l'extrema dreta està creixent a nivell mundial, aquest debat se centra en la cerca de solucions per afrontar ...